Sybill Plastic

Csónakok gyártása, készítése –  A horgászás és a víz szerelmeseinek. Nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csónakot. A csónakok a legjobb minőségű UV-álló, nagy rugalmasságú import alapanyagokból készülnek gondos kézi munkával. Minden csónak alja lépésálló, nem szükséges bele lábrács. Minden csónak alaptartozéka a 3 db kikötőszem, valamint az evezővilla.

Csónak

Sissi Boat

Kínálatunk legújabb fejlesztésű csónakja. Elsősorban evezős és elektromos hajtásra az ideális. Duplafalú építés, szép klasszikus forma, kiváló haladási sebesség

530 000 Ft

Csónak

Horgászcsónak HCS-03

A legkönnyebben kezelhető csónak, amely a kis súlya és kis méretei ellenére is páratlan stabilitást és biztonságot ad a használójának.

330 000 Ft

Csónak

Bodrog Boat

A Bodrog Boat típuscsalád elsősorban a horgászat céljára lett kifejlesztve. Ez az a csónak, amely minden részletében a megrendelő kívánságára alakítható. Tehát ez a személyre szabott csónak. BB-450 4 személyes...

820 000 Ft

Csónak

Horgászcsónak HCS-04

A legkedveltebb csónaktípus, mely egyaránt alkalmas horgászatra, valamint csónakázásra is. Ár-érték arányát tekintve a legjobbnak mondható.

375 000 Ft390 000 Ft

Csónak

Sybill Weekend Boat

A méreteihez képest kiváló stabilitású csónak. Úgynevezett “dupla-fenekű” hajó, így a légkamra nem csak a csónak két végén, hanem a padlólemez alatt is van.

420 000 Ft

Csónak

Horgászcsónak Balaton

A régi klasszikus falécekkel palánkolt balatoni csónak műanyag változata. Maga a forma eredeti , jól bevált stílus ,de korszerű, jó minőségű anyagokból készítve.

410 000 Ft430 000 Ft

Csónak

Sybill Weekend Boat SWB-04

A kínálatunk legszebb csónakja. Minden tekintetben kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Duplafalú építés, elegáns, gyönyörű forma, kiváló siklási tulajdonság, jó stabilitás a jellemzői.

625 000 Ft

Csónak

Tisza Fishing Boat

Ez a csónak kimondottan horgászoknak készült, persze ez nem jelenti azt, hogy egy nagy családi vízi kirándulásra nem alkalmas. Sőt nagyon is az! Fülke nélkül: nettó 1 100 000 Ft...

1 100 000 Ft

A csónakokról általában

A csónakok, különösen a horgászcsónakok, kiváló eszközök lehetnek a vízen való közlekedéshez és horgászathoz. Az alábbiakban bemutatom a csónakok és horgászcsónakok használatának néhány előnyét:

Csónakok előnyei:

 • Mobilitás és Hozzáférés: Csónakok segítségével könnyen hozzáférhetünk olyan vízi területekhez, amelyek szárazföldről nehezen elérhetők. Ez különösen fontos horgászatnál, ahol a halak gyakran a sekélyebb vizekben tartózkodnak.

 • Könnyű Szállíthatóság: A csónakok könnyen szállíthatók a vízen, és szárazföldön is egyszerűen mozgathatók. Egyes modellek könnyűek és könnyen hordozhatók.

 • Vadonatúj Élmény: A csónakokkal való közlekedés és horgászat új és izgalmas élményt nyújthat, különösen azoknak, akik élvezik a víz közelségét és a természetben való tartózkodást.

 • Csoportos Tevékenységek: Csónakok alkalmasak csoportos tevékenységekre, például családi kirándulásokra, baráti kikapcsolódásra vagy csoportos horgászatokra.

 • Sportolási Lehetőség: Evezés és kajakozás a csónakban kiváló testmozgást nyújthat, erősítve az izmokat és javítva az állóképességet.

 • Nyugodt és Pihentető: Csónakokkal a vízi környezetben való tartózkodás nyugtató és pihentető élményt nyújthat. Ideális a csendes tavak, folyók és tengerpartok felfedezésére.

Horgászcsónakok előnyei:

 • Kiváló Horgászati Pozíciók: A horgászcsónakok lehetővé teszik a horgászok számára, hogy olyan területeken helyezkedjenek el, ahol a parton nehéz vagy lehetetlen elérni. Ezzel növekszik a halászat sikeressége.

 • Kényelem és Felszerelés Tárolása: A horgászcsónakok gyakran kényelmes ülésekkel és felszerelést tároló területekkel rendelkeznek, ami segíti a horgászokat abban, hogy kényelmesen és hatékonyan tudjanak horgászni.

 • Alacsony Fenékzavar: A horgászcsónakok általában alacsony fenékzavart okoznak, így könnyen közlekedhetnek sekély vizeken is.

 • Elektromos Hajtások: Néhány modern horgászcsónak elektromos hajtással is rendelkezhet, ami csendesebb és környezetbarátabb, valamint lehetővé teszi a csendes közlekedést a halakhoz.

 • Számos Horgászmódszerhez Alkalmas: A horgászcsónakok alkalmasak különböző horgászmódszerekhez, például csali horgászathoz, spiccbotos horgászathoz, vagy éppen a pontyhorgászathoz.