Indiánkenu 4 személyes IC-04

Túrakenu 3 személyes
Túrakenu 3 személyes TC-03
május 1, 2022
IC-04XL kenu
május 1, 2022

Indiánkenu 4 személyes IC-04

Indián kenu 4 személyes

Az IC-04 kenu a legnagyobb példányszámban eladott típus. Méltán, hiszen a legjobb futású és iránytartású kenu. A beülő létszám és ár arányát tekintve is a legjobb.

A kölcsönzők számára is ez a leggazdaságosabb. 2014 évében nagyjából 150 darab készült belőle. Egyik felső tiszai túráztató vásárlónk, Dallos Sándor, egymaga 50 db-ot vásárolt belőle. A legnagyobb megelégedéssel használják őket azóta is.

A kenuk a legelterjedtebb vízitúra eszközök. Futásuk és belső tágasságuk miatt váltak közkedveltté. A nagyon vad hegyi vizeket kivéve szinte mindenhol használhatóak.
A jó minőségű gél-coat anyagoknak és a nagy szilárdságú műgyantáknak köszönhetően az ütéseknek is ellenállnak. Légkamra a kenuk mindkét végébe van építve, ami megakadályozza az elsüllyedését borulás esetén.

Az ülések ívelt kiképzésűek, így hosszabb túra után sem törnek. Minden ülés csavarozva van, így bármikor kiszerelhetőek, a kenu utastere átvariálható.

Bármilyen színösszeállításban rendelhetőek. Lehetőség van akár terepszínű kivitelre is.

A belső felület is el van látva színezett védőréteggel, ami segíti a hajó belsejének tisztán tartását. Fontos: szállítható személygépkocsi tetején.

Indiánkenu 4 személyes
 Méretek:
5,8 x 0,9 x 0,5 m
Tömeg:
45 kg
Nettó ár:
280 000 Ft
 Férőhely:
4

használat közben