Hattyús vízibicikli HWB-04

Delfines vízibicikli DWB-04
május 1, 2022
vízirájder
Vízirájder VR-01
május 1, 2022

Hattyús vízibicikli HWB-04

hattyus-vizibicikli

hattyus-vizibicikli
A hattyús típus a normál 4 személyes vízibicikli „földíszített” változata. A méltóságteljes szép ívű hattyúnyak és a csúszdának kialakított farok fölszerelésével messziről is jól látható hattyúkhoz juthatunk.

A konkurens kölcsönző vendégeit egész biztos oda fogják csalogatni. A nyak és a csúszda csavarkötéssel rögzíthető. Hasznos felületet nem foglal a nyak, mert a lapátkereket takaró dob fölé van szerelve.

A Balaton-parti és tengerparti strandok, üdülőhelyek kölcsönzőinek egyik legnépszerűbb eszköze a hattyús vízibicikli. Katamarán rendszerű úszóteste példátlan stabilitást biztosít.

A fedélzeten 4 személy részére alakítottunk ki kényelmes kagylósított ülőhelyet. Az előre néző utasok hajtják pedálok segítségével a meghajtó lapátkereket, amely a hajó alatt középen helyezkedik el. A lapátkerék menet közben nem veri föl a vizet, így ruhában is nyugodtan használhatjuk a vízibiciklit.

A fedélzet első és hátsó részén nagy napozófelület található.

A vízibicikli kormányzása a középen elhelyezett kormányrúddal történik. A vízibicikli teljes mechanizmusa rozsdamentes acélból és műanyagból készül, így alkalmas tengeri használatra is.

A csapágyak nagy kopás-állóságú csapágy-műanyagból készülnek forgácsolással. A vízibicikli anyaga anyagában színezett üvegszálas poliészter.

A felhasznált jó minőségű gél-coat UV-stabilizáló adalékkal van ellátva, így az erős napsugárzás hatására sem megy tönkre az anyag. Bármilyen színben rendelhető. Igény szerint csúszdával is fölszerelhető.

Hattyús vízi-bicikli HWB-04
 Méretek:
3,95 x 1,6 x 2,2 m
Tömeg:
150 kg
Nettó ár:
900 000 Ft
 Férőhely:
4-6