Delfines vízibicikli DWB-04

Vízibicikli
Vízibicikli normál napozós WB-04
május 1, 2022
hattyus-vizibicikli
Hattyús vízibicikli HWB-04
május 1, 2022

Delfines vízibicikli DWB-04

A delfines vízibicikli úgy lett kialakítva, hogy az utasok a két delfin között helyezkednek el. A fölszerelhető csúszda a két delfin feje között néz előre.

Az állatos vízibiciklik nagyon népszerűek a kisgyermekes családok körében.

A Balaton-parti és tengerparti strandok, üdülőhelyek kölcsönzőinek legnépszerűbb eszköze a vízibicikli. Katamarán rendszerű úszóteste példátlan stabilitást biztosít.

A fedélzeten 4 személy részére alakítottunk ki kényelmes kagylósított ülőhelyet. Az előre néző utasok hajtják pedálok segítségével a meghajtó lapátkereket, amely a hajó alatt középen helyezkedik el. A lapátkerék menet közben nem veri föl a vizet, így ruhában is nyugodtan használhatjuk a vízibiciklit.

A fedélzet első és hátsó részén nagy napozófelület található.

A vízibicikli kormányzása a középen elhelyezett kormányrúddal történik. A vízibicikli teljes mechanizmusa rozsdamentes acélból és műanyagból készül, így alkalmas tengeri használatra is.

A csapágyak nagy kopás-állóságú csapágy-műanyagból készülnek forgácsolással. A vízibicikli anyaga anyagában színezett üvegszálas poliészter.

A felhasznált jó minőségű gél-coat UV-stabilizáló adalékkal van ellátva, így az erős napsugárzás hatására sem megy tönkre az anyag. Bármilyen színben rendelhető.

A delfines vízibicikli rendelhető csúszdával is. Méretei: 2,0 x 1.05 x 0,7 m. Súlya: 15 kg.

Delfines DWB-04
 Méretek:
3,95 x 1,6 x 2,2 m
Tömeg:
150 kg
Nettó ár:
670 000 Ft
 Férőhely:
4-6
Vizi-bicikli csúszda:

A WB-04 és a DWB-04 vízi-biciklik fölszerelhetők csúszdával, amit csavarkötéssel kell rögzíteni.

Nettó ár: 95 000 Ft