Vízibicikli normál napozós WB-04

Delfines vízi-bicikli DWB-04
július 30, 2014
vízirájder
Vízirájder VR-01
szeptember 30, 2015

Vízibicikli normál napozós WB-04

Vízibicikli

A Balaton-parti és tengerparti strandok, üdülőhelyek kölcsönzőinek a legnépszerűbb eszköze a vízi-bicikli. Katamarán rendszerű úszóteste példátlan stabilitást biztosít.

A fedélzeten 4 személy részére alakítottunk ki kényelmes kagylósított ülőhelyet. Az előre néző utasok hajtják pedálok segítségével a meghajtó lapátkereket, amely a hajó alatt középen helyezkedik el. A lapátkerék menet közben nem veri föl a vizet, így ruhában is nyugodtan használhatjuk a vízi-biciklit.

A fedélzet első és hátsó részén nagy napozófelület található.

A vízi-bicikli kormányzása a középen elhelyezett kormányrúddal történik. A vízi-bicikli teljes mechanizmusa rozsdamentes acélból és műanyagból készül, így alkalmas tengeri használatra is.

A csapágyak nagy kopás-állóságú csapágy-műanyagból készülnek forgácsolással. A vízi-bicikli anyaga anyagában színezett üvegszálas poliészter.

A felhasznált jó minőségű gél-coat UV-stabilizáló adalékkal van ellátva, így az erős napsugárzás hatására sem megy tönkre az anyag. Bármilyen színben rendelhető. Igény szerint csúszdával is fölszerelhető.

A normál napozós vízibicikli rendelhető csúszdával is. Méretei: 2,0 x 1.05 x 0,7 m. Súlya: 15 kg.

Vízibicikli
 Méretek:
3,95 x 1,6 x 0,8 m
Tömeg:
120 kg
Nettó ár:
420 000 Ft
 Férőhely:
4-6
Vizi-bicikli csúszda:

A WB-04 és a DWB-04 vízi-biciklik fölszerelhetők csúszdával, amit csavarkötéssel kell rögzíteni.

Nettó ár: 60 000 Ft