Sybill Plastic

KezdőlapTermékek

Túrakenu 3 személyes

Cikkszám: TC-03 Kategória:
Cikkszám: TC-03 Kategória:

A TC-03 kenu alkalmas kisebb családok és társaságok túrázására. Nagyon jól fordul, könnyen irányítható. Nagy előnye, hogy hossza mindössze 4,5 m, így viszonylag kisebb helyen is eltárolható.

305 000 Ft

Leírás

A kenuk a legelterjedtebb vízitúra eszközök. Futásuk és belső tágasságuk miatt váltak közkedveltté. A nagyon vad hegyi vizeket kivéve szinte mindenhol használhatóak.

A jó minőségű gél-coat anyagoknak és a nagy szilárdságú műgyantáknak köszönhetően az ütéseknek is ellenállnak. Légkamrákat helyeztünk el a kenuk mindkét végébe, ami megakadályozza az elsüllyedését borulás esetén.

Az ülések ívelt kiképzésűek, így hosszabb túra után sem törnek. Minden ülés csavarozva van, így bármikor kiszerelhetőek, a kenu utastere átvariálható.

Bármilyen színösszeállításban rendelhetőek. Lehetőség van akár terepszínű kivitelre is.

A belső felület színezett védőréteggel van ellátva, ami segíti a hajó belsejének tisztán tartását. Érdemes megjegyezni, hogy könnyedén szállítható személygépkocsi tetején is.

A TC-03 kenu az egyik legalkalmasabb eszköz kisebb családok és társaságok túráin. Nagyon jól fordul, könnyen irányítható. Nagy előnye, hogy hossza mindössze 4,5 m, így viszonylag kisebb helyen is eltárolható.

Műszaki paraméterek

Tömeg

38 kg

Férőhely

3

Méret (h-sz-m)

4,5 x 0,9 x 0,5 m

Hasonló temékek

Érdekelhetnek még…

  • ic-4 kenu

    Indiánkenu 4 személyes

    355 000 Ft
  • Indiánkenu IC-04XL

    Indiánkenu IC-04XL

    390 000 Ft

Legutóbb megtekintett termékek

No recently viewed products to display